Üzemi hírlap

Beállítások / hosszú leírás

Bevételnövelők Lapja

HírlevélGyakorlati trükköket, sikeres megoldásokat, elégedett ügyfeleink véleményét, jótanácsokat olvashat hírlevelünkben.

Rovatok

Ügyfélgyár hírcsatorna

Nincs megjeleníthető elem

CRM+ hírcsatorna

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Hírlap RSS

Hogyan készülnek a publikációink

2007.06.19. 00:25 Üzemvezető

Az egyik legutóbbi publikációnkra írott hozzászólás indított el egy olyan folyamatot, ami végül nagyon jól megmutatja, hogyan is készülnek a publikációink.

A Végtelen történet című publikáció második részére reagált olvasónknak a cikk szerzője, Szép Roland. A válasza viszont olyan jól sikerült (és persze olyan hosszú lett ;) ), hogy úgy gondoltuk érdemes kiemelni és egy külön cikket létrehozni belőle.

Így hát írtunk hozzá egy előszót és kiraktuk a honlapra, mint egy új publikációt.

Ez a cikk nagyon jól megvilágítja, hogy mi is vezetett el odáig, hogy Roland megírja a Végtelen történetet. Roland cikkeinek nagy része ilyen úton születik: tanácsadói tapasztalatai alapján a gyakorlatban jól működő módszereket ír le, természetesen elkerülve a valódi ügyfelek megnevezését (itt most külön engedélyt kapott, hogy nevén nevezhesse őket).

Szólj hozzá!

Címkék: ügyfélgyár

A bejegyzés trackback címe:

https://hirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr2369448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása