Üzemi hírlap

Beállítások / hosszú leírás

Bevételnövelők Lapja

HírlevélGyakorlati trükköket, sikeres megoldásokat, elégedett ügyfeleink véleményét, jótanácsokat olvashat hírlevelünkben.

Rovatok

Ügyfélgyár hírcsatorna

Nincs megjeleníthető elem

CRM+ hírcsatorna

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Hírlap RSS

BMW a falon

2008.04.02. 11:25 ubi_admin

Moszkvában, a Kreml közelében a BMW egy nem mindennapi óriásplakáttal akarja népszerűsíteni új luxus-sportautóit a fizetőképes orosz elit körében.
A 6000 négyzetméteres billboardon több autó "lóg", mintha versenyeznének egymással. Még arra is figyeltek, hogy az autók lámpája a sötétség beálltakor világítani kezdjen.

Nem véletlen, hogy a BMW éppen az orosz fővárosban enged meg kreatív reklámcsapatának hasonlóan nagyszabású és garantáltan drága népszerűsítési módot.
Valószínűleg ez a reklámozási mód nem tartozik a kifejezetten olcsó módszerek közé, de nem véletlenül engedi meg a BMW a kretív csapatának, hogy itt éljék ki magukat, mivel a folyamatosan bővülő orosz elit szinte mániákusan vásárolja, gyűjti a luxusautókat.

Jó nekik!!!

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés reklám érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://hirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr27407775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása