Üzemi hírlap

Beállítások / hosszú leírás

Bevételnövelők Lapja

HírlevélGyakorlati trükköket, sikeres megoldásokat, elégedett ügyfeleink véleményét, jótanácsokat olvashat hírlevelünkben.

Rovatok

Ügyfélgyár hírcsatorna

Nincs megjeleníthető elem

CRM+ hírcsatorna

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Hírlap RSS

A PR nyelve, avagy a világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból

2008.03.19. 16:14 Üzemvezető

"Ha hivatalos közleményt olvasunk, mindig azt keressük, amiről nincs szó. A sorok közt olvasásban évszázados tapasztalatunk van, ne engedjük kárba veszni.

Mára végtelenül ostobának kell lennie egy nagyvállalatnak ahhoz, hogy hazudjon. Nem is szokott. Ehhez rég túl jók a jogászaik és a píárosaik. De ne feledjük: a világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból."

Alapos és tanulságos leírást olvashatnak a Totalcar.hu-n, ahol egy nagyvállalati PR részleg munkáját szedi apró cafatokra egy (volt) szakmabeli.

Érdemes végigolvasni a cikket, nemcsak a PR nyelvezetének finomságai iránt fogékonyaknak, hanem akiket érdekel miért is szerepel egy Clio jobban a törésteszteken, mint egy 2 tonnás monstrum terepjáró.

Bővebben itt ››

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://hirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr54387978

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása