Üzemi hírlap

Beállítások / hosszú leírás

Bevételnövelők Lapja

HírlevélGyakorlati trükköket, sikeres megoldásokat, elégedett ügyfeleink véleményét, jótanácsokat olvashat hírlevelünkben.

Rovatok

Ügyfélgyár hírcsatorna

Nincs megjeleníthető elem

CRM+ hírcsatorna

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Hírlap RSS

Back from holiday

2008.07.16. 13:42 ubi_admin

Véget ért a nyaralás:( Egy csodálatos hetet töltöttem el Riminiben, Olaszországban a barátnőmmel, és hát mit is mondhatnék....tipikusan azt éreztem, hogy annyit pihentem, hogy elfáradtam tőle:)

Egész nap csak a tengerpart és a tenger, finom olasz kaják, este mászkálás mindenfelé, találkozó az ottani barátokkal, egy-két üveg Coronita, vidámpark és mega-hullámvasút, egyszóval a tökéletes lazítás hete volt.

Kívánom mindenkinek, hogy ha teheti, kerítsen magának egy hetet ezen a nyáron, amikor a számára szimpatikus helyen lazulhat egy kicsit, ert nagyon de nagyon megéri!

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://hirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr16570921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása