Üzemi hírlap

Beállítások / hosszú leírás

Bevételnövelők Lapja

HírlevélGyakorlati trükköket, sikeres megoldásokat, elégedett ügyfeleink véleményét, jótanácsokat olvashat hírlevelünkben.

Rovatok

Ügyfélgyár hírcsatorna

Nincs megjeleníthető elem

CRM+ hírcsatorna

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Hírlap RSS

Just like the movies...

2008.07.28. 12:45 ubi_admin

Ma reggel munkába menet olyan feltűnő és szokatlan dolgot láttam, ami még a hétfő reggeli kábultságon is képes volt áthatolni.

Történt ugyanis, hogy egyszer csak a Király utcánál a kereszteződés közepére, mindkét irányba beállt egy-egy motoros rendőr, és mindenkit bestoppoltak, majd ezután egy egész hadsereg vonult fel, de komolyan. Ugyebár sajnálatos módon hozzászokhattunk Budapesten az erősebb rendőri jelenléthez, mivel a város tüntesék során való szétkapása már-már rendszeres népszokássá avanzsált, de ilyen mértékű készültséget sosem láttam még!

Kistehereatuk, kisebb-nagyobb rendőrségi személygépkocsik, mind tömve símaszkos-rohamsisakos kommandósokkal, akik igencsak szúrós tekintettel vizsgálgatták az utcán járókelő városlakókat.

A konvojban helyet kapott két nagyobb teherautó is, így gondolom az állami vagyon költöztetésével állt kapcsolatban a dolog, mert valami ilyesmit lehetett hallani a hírekben.

Mindenesetre azért, ahogy elhaladt a rendőr-sereg, arra gondoltam hogy milyen jó, hogy szerencsére senkinek nem jutott eszébe betámadni őket...bár lehet h az lett volna csak IGAZÁN olyan jelenet, mint valami amerikai filmben!:)

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://hirlap.blog.hu/api/trackback/id/tr96589259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása